Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

«ЯКІСНЕ ХАРЧУВАННЯ – УСПІШНИЙ УЧЕНЬ»

Date: 3 грудня 2021 о 11:08, Refreshed 3 грудня 2021 о 11:13
191 view

Харчування – це один з найважливіших чинників у створенні  безпечного освітнього середовища та   формуванні здорового способу життя здобувачів освіти.

Харчоблок комунального закладу «Новоукраїнська гімназія»  експлуатувався з 1984 року, перебував в незадовільному технічному стані та потребував негайного капітального ремонту. Санітарно-технічний стан приміщення не відповідав чинним стандартам. Застаріле радянське обладнання, зношені і частково непрацюючі комунікації, морально застаріла вентиляційна система, яка не працювала вже кілька десятків років призводили до ускладнення використання та унеможливлювали забезпечення здобувачів освіти здоровим повноцінним харчуванням.

Тому за рахунок коштів  залишків освітньої субвенції Кам янською селищною радою  було здійснено капітальний ремонт їдальні комунального закладу «Новоукраїнська гімназія»  з заміною сантехнічного, вентиляційного та промислового обладнання. При виконані робіт встановлено нову систему вентиляції, електромереж, покладено кахлі на підлозі і стінах, зроблено шпаклювання і декорування стін, замінено двері. Тепер кожен куточок їдальні, харчоблоку і всіх складських приміщень сяє новими барвами. Чудові умови створені для кухарів у харчоблоці та блоці для миття посуду. Частково закуплено нове, сучасне технологічне обладнання: електроплита з духовою шафою, кухонна витяжка, холодильна камера, мийки виробничі, стелажі для сушки посуду та багато іншого. Для працівників кухні облаштовані приміщення санітарної зони: туалет, роздягальня.  Завдяки ремонту та встановленню нового устаткування належного вигляду набули  примішення гарячого, варильного, обробного, рибного, овочевого та мийного цехів, а також коридор та санвузол харчоблоку. Чекає ремонту  зал для харчування.

У закладі організовано безкоштовне гаряче харчування для учнів 1-4 класів (51 учень), учнів 5-11 класів (27 учнів) із числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування; дітей з сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»; дітей з інвалідністю; дітей з особливими освітніми потребам, які навчаються в інклюзивних класах; учнів, батьки яких є учасниками бойових дій; дітей учасників бойових дій АТО та ООС; дітей із сімей переселенців; дітей віднесених до ІІІ категорії осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи за кошти Більмацької селищної ради.

Педагогічний колектив, учні та батьки комунальнго закладу «Новоукраїнська гімназія» вдячні керівництву та депутатам Кам’ янської селищної ради за підтримку, практичну допомогу та активне сприяння в організації та реалізації своєчасного проведення капітального ремонту харчоблоку.

Дякуємо всім, хто брав безпосередню участь у реалізації даного проекту та всім, хто з розумінням терпляче очікував відкриття закладу.

        Сподіваємось, що втілення таких нових і яскравих проектів стануть традицією для нашої громади.

Comments:
Only authorized users can leave comments.